This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Instagram laat gebruikers foto’s voor later bewaren

Instagram rolt een nieuwe update uit waarmee gebruikers foto’s kunnen bewerken en daarna kunnen bewaren voor latere publicatie.

Tot nu toe konden gebruikers een foto na het bewerken en instellen van een filter niet opslaan. Die functie wordt nu uitgerold naar gebruikers, meldt Instagram op Twitter.

Advertisement

Na de update kunnen gebruikers hun foto helemaal aanpassen, van locatie en tekst voorzien en vervolgens op de terugknop drukken om een opslag-optie te krijgen, verklaart Instagram. De foto wordt dan inclusief al die aanpassingen als concept-versie binnen de app opgeslagen.

Gebruikers kunnen dan op een later moment de aangepaste foto direct publiceren, of nog verder aanpassen. Opgeslagen foto’s zijn terug te vinden in de bibliotheek binnen Instagram.

Advertisement

Omdat de nieuwe functie geleidelijk wordt uitgerold, zullen niet alle gebruikers direct hun foto’s in de app kunnen bewaren.

Door: NU.nl

Share This Story

Get our newsletter